Sport

2009.10.26. 03:27

Megállíthatatlanul

Székesfehérvár, Bakonycsernye - A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában mindkét csapatunk idegenben lépett pályára.

nincs nev

Dunafém-Maroshegy -Baracs 2-0 (1-0)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion 200 néző. Vezette: Termő László.

Dunafém-Maroshegy: Szmilek - Mezővári A. (Molnár), Dánfi, Gelencsér (Patócs), Dénes - Juhász, Szabó M., Kiss R., Balogh Z. - Szmilek D. (Vas), Jámbor. Edző: Mezővári József.

Baracs: Tóth N. - Timkó, Antal, Horváth G., Vajda - Csordás (Szabó G.), Virág (Bartó S.), Bódi, Auer - Právics, Szurma. Edző: Horváth Zoltán.

A találkozó nyolcadik percében Balogh használta a vendég védők sorozatos hibáit, közelről a hálóba kotorta a labdát (1-0). Ezt követően mindkét oldalon adódott gólszerzési lehetőség, de rendkívül pontatlanul céloztak a csatárok. Szünet után több lehetőség is adódott a baracsiak előtt, de a hazai portást nem tették próbára a vendégek. A végjátékban azonban felgyorsultak az események. Az egyik hazai védő kapus módjára belevetődött egy lövésbe, de a játékvezető vétlen kezesésnek ítélte az esetet. Az ellentámadásnál viszont Bódi belépőjét követően a hazaik javára befújt egy megadható büntetőt, amit Balog értékesített (2-0). A középkezdésnél a reklamáló baracsi Szabót a játékvezető kiállította, így a vendégek tíz emberrel fejezték be a mérkőzést.

Horváth Zoltán: - Nem játszottunk igazán jól, be voltunk oltva gól ellen, szinte a kaptut sem találtuk el. Szokatlen volt számunkra a műfüves talajú küzdőtér.

Ifjúsági mérkőzés: 8-1

Bakonycsernye - Pálhalma0-1 (0-1) Bakonycsernye, 200 néző. Vezette: Magyar János.

Bakonycsernye: Keserű - Varga (Osgyán), Schneider, Egerszegi (Kadlecsik), Hanzli - Strommer, Simek, Hartn Zách - Hajnal (Répási), Hancsák. Edző: Horváth Zoltán.

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Sztanó, Salamon, Pap - Cséza, Idei (Vincze) - Bartha (Szili), Balaskó, Kóczián - Rompos (Tóth Á.). Edző: Nagy Zoltán.

Már a tizenkettedik percben eldőlt a három bajnoki pont sorsa, amikor Balaskó huszonöt méteres szabadrúgásból a rövid felső sarokba csavarta a labdát (0-1). Ezt követően a hazai együttes nem tudott igazi gólveszélyt teremteni, a vendégek pedig nem erőltették különösebben a támadásvezetést.

Nagy Zoltán: - A kicsi, és göröngyös pályán betömörültek a hazaiak. Szerencsére hamar megszereztük a vezetést, így nyugodtan játszhattunk. Jól működött a védekezésünk, az ellenfélnek helyzete sem volt az egész mérkőzésen. Támadásban viszont egy kicsit lagymatagok voltunk, megelégedtünk az egygólos előnyünkkel.

Ifjúsági mérkőzés: 7-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!