Sport

2009.07.07. 02:29

A Korfu lett a győztes

Dunaújváros - Második alkalommal rendezték meg a Zeus Nyári Kupa kispályás labdarúgó- tornát az elmúlt hétvégén.

nincs nev

Egy kis pihenő után következett a bronzmérkőzés, amelyen az Argon még a szünetben vezetett, de a második félidőben a Monyók szinte meg táltosodtak, és Barkóczi Norbert, valamint Csordás István remek játékának köszönhetően nagy különbségű (9-3) győzelmet arattak. A döntőben a Műkedvelők Balaskó bombájával már az első labdaérintésből megszerezték a vezetést. Ezután több gólszerzési lehetőséget kihagytak, aminek köszönhetően a szünetben már a Korfu vezetett. A második félidőre a Műkedvelők elfáradtak, a Korfu csapatának pedig szinte minden bejött, és 6-4-re nyerték a finálét.

Az egész napos rendezvényre rengetegen kilátogattak. A játékosok mellett családtagjaik is jól szórakoztak a sporttelepen, amelyet az Egy Darab Gyepért Alapítvány biztosított a rendezők számára. A szervezők jövőre is megrendezik ezt a tornát, amellyel hagyományt szeretnének teremteni a városban. Az eredményhirdetésnél a díjakat a Dunaújvárosi Kispályás Labdarúgó Szövetség elnöke, Nyúl Gyula, és a Kohász egykori játékosa, az Érd jelenlegi edzője, Miskovicz Bálint adta át a csapatoknak.

A II. Zeus Kupa végeredménye: 1. Korfu G.K.Ö., 2. Műkedvelők, 3. Koponyányi Monyók, 4. Argon Csőszer. Különdíjasok: Csonka Zsolt (Korfu G.K.Ö.) legjobb kapus, Fülöp Ferenc (Korfu G.K.Ö.) legjobb játékos, Balaskó Iván gólkirály (8 gól).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!