Sport

2008.07.03. 02:28

Túlságosan tisztelt ellenfelek

Dunaújváros - Harminchat megszerzett pontjukkal a kilencedik helyen végeztek a megyei másodosztályú bajnokság Femol csoportjában a Kisapostag labdarúgói.

Körmendi János

- Mi jellemezte a csapatot a bajnokság során?

- Megpróbáltunk egy sokmozgásos, sok átadásra épülő játékstílust kialakítani. Ez működött is addig, amíg erővel bírták a játékosok. Sajnos az edzéslátogatottság nem a megkívánt szinten működött, és ez meg is látszott a játékosok erőnlétén. Néhány mérkőzést a fiatal játékosok rutintalansága miatt veszítettünk el, sokszor tisztelték az ellenfelet a fiúk, néha túlságosan is. Ezen kellene változtatnunk, ha mernek játszani, ütközni a labdarúgóink, akkor biztosan előrébb fogunk lépni.

- Egyénileg is ki lehetne valakit emelni a gárdából?

- Úgy gondolom, kapusunkat, Juhász Pétert mindenképpen meg kell dicsérnem, aki több fordulón keresztül törött bordával is vállalta s szereplést. Szintén nagyon jó teljesítményt nyújtott Bozó Ferenc, aki középpályás létére lett a csapat házi gólkirálya. Remekül illeszkedett be a télen igazolt Fülöp Attila, aki erőssége volt a csapatunknak. De rajtuk kívül is mindenki megpróbált valami pluszt hozzátenni.

- Vannak már tervek az új idényre?

- A következő szezonban szeretnénk előrelépni, az első hat hely valamelyikére odaérni. Célunk, hogy egy ütőképes gárda alakuljon ki Kisapostagon, mely bárhol pariban tud lenni ellenfelével. A keretben reményeim szerint változások csak az érkező oldalon lesznek, tárgyalunk kiszemelt játékosokkal, de konkrét nevekkel még nem tudok szolgálni. Úgy hallom, tőlünk is csábítanak játékosokat, de bízom benne, mindenki marad majd nálunk. Az anyagi lehetőségeink behatároltak, és ez nagyban befolyásolja a keret kialakítását. Az edzéseket július elején kezdjük, szeretnénk sok edzőmérkőzést játszani, jól felkészülni az augusztus 10-én kezdődő Magyar Kupa-mérkőzésre, és az azt követő bajnoki nyitányra. Bíznak abban, hogy a csábítások ellenére együtt marad az együttes a bajnoki rajtra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!