Sport

2008.04.04. 02:28

Kétszer nyertek, egyszer kikaptak

Dunaújváros - Folytatódott az asztaliteniszezők csapatbajnoksága. A dunaújvárosi pingpongozók is asztalhoz álltak a pontokért, és két csapat örülhetett a végén.

Jankó Árpád

A DASE második csapata, amely a harmadosztályú bajnokságban szerepel, szintén hazai asztaloknál versenyzett. A jól szereplő csapat a kieséstől fenyegetett Ajkai Bányász gárdáját fogadta. Farkasék magabiztos győzelmet arattak az ajkaiak ellen. A megyei felnőtt csapatbajnokságban a DASE harmadik gárdája ezúttal Enyingre utazott. A mérkőzésen izgalmas, fej fej melletti küzdelem zajlott. A végjátékban a dunaújvárosi fiatalok voltak a jobbak. Főképp Váczi Norbert hibátlan játékának köszönhető a győzelem.

Április 5-én az első csapat Pécsre utazik, ahol a PEAC együttesével mérkőzik meg. A DASE második gárdája is idegenben szerepel legközelebb: Sárbogárdon próbálja begyűjteni a bajnoki pontokat. A harmadik számú dunaújvárosi együttes pedig itthon játszik a Polgárdi második csapatával.

DASE I - Győr 3-15, DASE II - Ajka 13-5, Enying - DASE III 8-10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!