Remek felkészülési meccsek

2018.01.29. 22:01

Magabiztosan győztek a mezőfalviak

Dunaújváros A 2018-as Téli Műfüves Bajnokság Dunaújváros B csoport 1. fordulójában, a Dunaújvárosi Stadion műfüves pályáján 28-án, vasárnap 14 órai kezdettel találkozott a két együttes. Az osztályos különbség nemcsak az eredményen, hanem a csapatok technikai játékán is meglátszott.

Horváth László

Fotó: Horváth László

Mezőfalva–Előszállás 11–2 (5–1)

Játékvezető: Pekker Bálint. Asszisztensek: Gere Sándor, Czagány Zoltán. Góllövők: Boros Benjamin 5, Sági József 3, Csányi Dávid 2, Balogh Dániel 1 (Mezőfalva), illetve Németh Ferenc és Bánóczki Ferenc (Előszállás).

A mérkőzés végéig iramot diktáló mezőfalvi csapat egy percig sem hagyott kétséget a győzelem sorsa felől. Már a fél­időben tetemes előnnyel, 5–1-re vezettek Masinka László fiai. A második játékrészben tovább szaporodott a mezőfalvi gólok száma. Előszállás két találattal is próbálta a becsületet menteni, de a két osztállyal

feljebb játszó Mezőfalva magabiztos, 11–2-es győzelemmel vonulhatott az öltözőbe. A bírói sípszó után az edzőket kérdeztük.

– Az edzőmeccsekből nagy dolgot nem lehet levonni, de a célját mindenképpen elérte. Versenykörülmények között mozogtunk, és önbizalom-növelőnek is jó volt. Átigazolás vonalon Boros Benjamin már megérkezett hozzánk. A középpálya védekező posztjára szeretnénk még igazolni – értékelt a mezőfalvi edző.

Fotó: Horváth László

– Előszállás ezen a héten kezdte a felkészülést, így a forma is ezt tükrözi. A tavaszi szezonra támadó játékost szeretnénk igazolni. Ősszel éppcsak lemaradtunk a dobogó legfelső fokáról, ezért a cél nem is lehet más, mint a Megye III. osztályban az első helyen végezni – beszélt a tervekről Masinka Csaba, az Előszállás edzője.

A következő fordulóban, szintén a Dunaújvárosi Stadion műfüves pályáján, február 4-én 10 órától a Nagykarácsony ellen lép pályára a Mezőfalva.

A B csoport másik mérkőzésének eredménye: Baracs–Nagykarácsony 0–3.

Az A csoport eredményei: Kulcs–Ercsi Kinizsi 0–12, DPASE U19–Sárbogárd II. 10–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!