SÉTA

2016.11.06. 17:25

Kezdődik a középiskolások héthetes programja

Dunaújváros - Négy dunaújvárosi középiskola diákjaival indulunk nagy, közös sétára ezen az őszön. November 7-én kezdődik a PLT héthetes médiaismereti kurzusa, a SÉTA-program.

Körmendi Erzsébet

Nagy örömünkre szolgál, hogy kiadónk, a Pannon Lapok Társasága által indított Sajtó és Tanulás (SÉTA) program töretlen népszerűségnek örvend a helyi középiskolák és diákjaik körében már több mint tíz éve. A mostani kurzus keretében négy helyi intézmény vállalkozott a közös sétára. A Pannon Oktatási Központon kívül a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum kötelékéből a Hild, a Lorántffy és a Rudas csatlakozott a héthetes őszi sorozathoz, amelynek keretében számos lehetőséget kínálunk a tanulóknak.

Kiváló csapatok, fantasztikus programok, nagy nevetések... A SÉTA-program része a diákok körében népszerű nyári táborunk Fotó: A szerző felvétele

Megismerkedhetnek a hírlapkészítéssel, ellátogathatnak a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztőségébe, bepillanthatnak a kulisszák mögé, és műfajismeretre is szert tehetnek. Közben kipróbálhatják saját magukat is, hiszen ezúttal is elindítjuk a szerdánként jelentkező SÉTA-tér oldalt, amelyen a középiskolások legjobb írásait tesszük közzé. Az első ilyen diákoldal november 9-én, ezen a héten szerdán jelenik majd meg lapunk 7. oldalán. A kurzus végére az is kiderül, kinek voltak a legjobb írásai a hét hét alatt, és ezek alapján ki érdemli meg az Aranytoll-díjat! Ki ne felejtsem: jövő nyáron ismét lesz SÉTA-táborunk is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!