SÉTA

2017.04.11. 20:02

Az igazi hősök

Dunaújváros - Kik az igazi hősök? Akik rendszeresen szerepelnek a médiában? Akik valami emberfeletti tettet visznek véghez? Vagy akik azt állítják magukról, hogy azok?

Dunaújvárosi Hírlap

Az ismerősöm ápolónő. Emberekről gondoskodik, és van egy kislánya. Mindig korán kel, hogy beérjen a munkahelyére, és általában későn ér haza. Mindezt azért, hogy a gyermekének mindent meg tudjon adni, és hogy fel tudja nevelni. Nem csodálkozom, hogy fáradt, csodálom őt, hogy ennyi ereje van. Sokan élnek még körülöttünk hasonlóan.

Tiszta szívből tisztelem őket. Szerintem hős az, aki:Kora reggel felkelve dolgozni indul, hogy megkeresse magának és családjának a megélhetéshez valót anélkül, hogy egy rossz szót is szólna.Életét kockáztatva mások életét menti meg.Éjjel-nappal ízületes lábakkal takarít iskolai folyosókat. Egyedülállóként képes gyermeket nevelni nehéz körülmények között is.Gyerekekkel foglalkozva mindig pozitív marad, mert tudja: a türelem rózsát terem.

Fogyatékkal élve is képes örülni a dolgoknak.Művégtaggal is képes olimpiát nyerni.Olyan dalszöveget ír, amely egy egész országot megérint érzelmileg.Nehéz helyzetben próbál változtatni a sorsán.És még sorolhatnám Hősök lehetünk mindannyian. Nagyobb hősök, mint azok, akikkel a mozivásznon találkozunk.

Kugler Szilvia 10/3. Lorántffy középiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!