Báró Vilmos

2019.11.21. 07:00

TV vs Internet

Dunaújvárosi SZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája

Fotó: pixabay

Régen az emberek rádión keresztül hallgatták a híreket, közleményeket. Ahogy az ember fejlődött a korral bejöttek a fekete-fehér TV-k, ezután a színes képernyő, HD TV, hajlított kijelző és így tovább.

Mai rohanó világunkba az internet mindenhova utat tör magának. A Televízió hanyatlása teljesen érthető, mindent megtalálunk ma már a neten, legyen szó: hírekről, sport csatornáról, videó/filmnézésről, vagy egyéb interaktív csatornáról.

A TV népszerűtlensége az internettel szemben teljesen érthető, ma már megszokott a színes kép, megszokott az elektronika, megszokott , hogy az internet a „MINDEN”. Nincs meg a TV szépsége már. Régen akinek volt fekete-fehér TV-je az már kiváltságos volt. Az elmúlt két évtizedben a technikai vívmányok aranykorát éljük, ezért is lustult el társadalmunk.

Megszokott ha valakinek több százezer forintos készüléke van. Mai gyerekeknek is a normális az, ha minimum 1 TV, 1 számítógép és 1 okostelefon van a környezetükben. És ebből a 3-ból ahogy nő kettő lesz számára a fontos, a számítógép és az okostelefon...

Címkék#Séta-Hild

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!