Dunaföldváron

2021.06.18. 11:00

Házhoz viszik busszal az oltást

duol.hu

FRISSÍTÉS – A 2021. június 19-ei oltóbuszos oltással kapcsolatban tájékoztatjuk Önöket, hogy aki szeretne oltást, de nem jelezte felénk ezen igényét a megadott határidőig, az is odamehet a buszhoz 15 óra után, be fogják oltani, mert vannak még szabad helyek.

18 év alatti személyek nem jelentkezhetnek. A oltóbuszon 8:00 órától 18:00 óráig fogadnak oltásra várókat.

Oltóbusz érkezik Dunaföldvárra 2021. június 19-én, szombaton a Szent Flórián térre, az egészségház mögé. Azoknak van lehetőségük oltakozni a Covid–19 elleni vakcinával, akik még nincsenek beoltva, valamint azok is felvehetik az oltást, akik nem regisztráltak, azoknak a szükséges regisztrációban szívesen segítenek a helyszínen, az oltóbusznál. A szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, tajkártya, lakcímkártya. Az oltás – igény szerint – Janssen-oltóanyaggal, illetve Pfizer-vakcinával fog történni. Horváth Zsolt, Dunaföldvár polgármestere kéri a lakosságot, hogy aki élni kíván ezzel a lehetőséggel, 2021. június 15-én, kedden, 16 óráig jelezze a [email protected] e-mail-címen név és elérhetőség megadásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!