székesfehérvár

2021.08.02. 21:00

Elkapták a kerékpártolvajt

Tetten ért kerékpárlopóval szemben indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

police.hu

Székesfehérváron, a Várkörúton lévő kerékpártárolóból akart eltulajdonítani egy férfi 2021. augusztus 1-jén este egy kétkerekűt oly módon, hogy arról konyhakéssel eltávolította – lereszelte – a lakatot, azt a saját kerékpárjára tette, majd a helyszínről próbálta eltolni az illegális szerzeményt. Egy közelben lakó férfi emeleti lakásából a reszelés hangjára lett figyelmes, majd az ablakából kinézve észlelte a történteket, és azonnal értesítette a rendőrséget. Ezzel egyidőben a tolvaj visszatartása érdekében lakásából lesietett.

Az egyenruhások haladéktalanul a helyszínre mentek. A rendőrök a férfi ruhájában az elkövetés eszközét megtalálták, valamint a kerékpárlánc is előkerült.

Az 55 éves helyi lakost előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!