lehet pályázni

2021.10.31. 13:00

Szociális tűzifa, Perkátán is

Perkáta Nagyközség Önkormányzata idén is sikerrel pályázott a Belügyminisztériumhoz szociális tűzifa támogatásért. A támogatás összege 78 erdei köbméter tűzifa vásárlását jelenti, amit a részünkre kijelölt állami tulajdonú Vadex Zrt-től szereztek be.

perkata.hu

A támogatást az elmúlt évekhez képest az alábbi jövedelemi feltételekkel nyújtják:

Természetben nyújtott szociális tűzifa támogatásra az a tűzifával fűtő perkátai lakos jogosult, akinek családjában az egy főre eső jövedelme nem haladja meg:

a) nem egyedül élő esetén a 30 000 forintot,

b) egyedül élő esetén a 45 000 forintot.

Minden pozitívan elbírált kérelmet 1 erdei köbméter szociális tűzifa biztosításával támogatnak. Szociális tűzifa hozzájárulást lakásonként egy személy részére legfeljebb egy alkalommal lehet megállapítani, függetlenül a lakásban élő személyek és háztartások számától.

A természetben nyújtott tűzifa támogatás megállapítására a rendelkezésre álló famennyiség e célú felhasználásáig van lehetőség. A tűzifa házhozszállításáról Perkáta Nagyközség Önkormányzata gondoskodik.

A helyi lakosok 2021. október 28. óta tudják benyújtani a kérelmüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!