18°
19°
10°

Nagyot küzdött a Dunaferr a Kazincbarcika ellen

A Dunaferr Sportegyesület NB I-es férfi röplabdázói a bajnokság legjobb négy csapata közé jutásért vívott páros csata második összecsapásán a VRC Kazincbarcika együttesét fogadták csütörtök este a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Dunaferr SE – VRC Kazincbarcika 2:3 (-21, 19, -16, 23, -10)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Adler László, Halász Enikő.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Kun, Kholmann, Kalmár, Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó P., Guzmics, Móró, Csizmadia. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A vendégek az első összecsapást megnyerve előnnyel érkeztek, így nyugodtan kezdhették a párharc második felvonását. Ennek megfelelően az első játszmában ők irányítottak, és szerezték meg a vezetést. A második játékrész azonban a hazai gárdáé volt. A lelkes játéknak, és a kimagasló egyéni teljesítményeknek köszönhetően sikerült is az egyenlítés. A harmadik játékrészre viszont kissé szétesett a dunaújvárosiak játéka, aminek egyenes következménye lett, hogy újra a vendégek kerültek előnybe. ezt követően ismét hullámhegy következett. A negyedik szett kiegyenlített küzdelmet hozott, amelynek végjátékában jobban koncentrált a fiatal újvárosi gárda, így ismét sikerült kiegyenlíteniük. Kézzel fogható közelségbe került a győzelem megszerzése, ami harmadik mérkőzést eredményezett volna. A döntő ütközetben azonban a sokkal rutinosabb borsodiak kihasználták a hazaiak megingásait, és megnyerték a mérkőzést, ami a továbbjutásukat jelentette. A két győztes mérkőzésig zajló páros csatát a VRC Kazincbarcika 2-0-ra megnyerte, így ők jutottak a bajnokság legjobb négy csapata közé, de játékukért az újvárosiak is minden dicséretet megérdemelnek.

Tomanóczy Tibor: – Nagyot küzdött ma a csapatom, rendkívül büszke vagyok rájuk. Végig koncentráltan, nagy akarással játszottak. A Kazincbarcika egy Szabó Dáviddal volt jobb. Az 5-8. helyért folytathatjuk tovább, ahol a Pénzügyőr lesz a következő ellenfelünk.


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Az anyatejnek nincs párja
Újra nő a szoptató édesanyák száma, de nem eléggé
Koncert / 1 órája
Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya a MOM-ban énekel
A szeptember 29-i esten Hrutka Róbert zenekara kíséri majd az előadót.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
Dunaújváros / 1 órája
Futócipőt húzott a város! (Frissítve)
Szabó Szabolcs
Klímastratégia / 2 órája
A klímavédelem és a változás veszélyei! Alakítsunk ki stratégiát együtt!
L. Mészáros Irma
Esős ősz – Nyereményjáték / 3 órája
Borongós őszi pillanatkép Dunaújvárosból – – Küldjön képet és nyerjen egy esernyőt!
duol.hu
Hidrológusok / 3 órája
Óriási jelentőségű változások adnak munkát a mérnököknek
Pekarek János
Tűzoltóságok / 3 órája
Lánglovagok versenye a Szalki-szigeten
Szabó Szabolcs
Még nagyobb baj jöhet / 3 órája
Gátszakadás fenyeget, tízezreket kellene evakuálni Puerto Ricón