11°
10°

Könnyed hazai győzelem – A sereghajtó debreceniek ellen magabiztos játékkal nyert a Dunaferr gárdája

Dunaújváros - Magabiztos játékkal fektette csütörtök este két vállra a Debreceni EAC együttesét a férfi röplabda NBI alapszakaszának tizenkilencedik fordulójában a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Dunaferr SE – Debreceni EAC 3:0 (-11, -13, -15)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Nagy Lajos, Mezőffy Zsolt.

Dunaferr SE: Bohnicsek, Kalmár, Hatvany Zs., Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kun, Kholmann, Szabó P., Guzmics, Móró, Hartyányi (liberó). Csere: Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Esélyeshez méltóan kezdett a Dunaferr együttese, és már találkozó elején tudatosította a vendégekben, hogy semmi esélyük sincs a pontszerzésre. Könnyed játékkal húztak el az újvárosi fiatalok, akik olykor látványos pontokkal örvendeztették meg a közönséget. Kalmár és Gebhardt Norbert remekül nyitott, így a második technikai szünetben már 16-4-re vezetett a hazai gárda. A folytatásban ugyan engedélyeztek néhány pontot a debrecenieknek, de így tetemes különbséggel nyerték az első szettet. A második játszma eleje kiegyenlítettebb játékot hozott, de az első technikai szünetet követően helyre állt a rend, és a hajrában a cserejátékosoknak is lehetőséget adott a hazaiak mestere, akik éltek is vele. A harmadik játszma elején hamar ötpontos előnyre tett szert a Dunaferr. A szett közepén ugyan volt egy kisebb hullámvölgy, de a hajrában ismét egyértelműen a hazai játékosok akarata érvényesült. Összességében elmondható, hogy egy pillanatig sem forgott veszélyben a hazai győzelem.

Tomanóczy Tibor: – A mérkőzést megelőzően több játékosom betegsége is zavarta a heti a felkészülést, ez azonban egyáltalán nem látszott a pályán nyújtott teljesítményünkön. Természetesen gratulálok a fiúknak, hiszen teljesen megérdemelt győzelmet arattak.

 


Legolvasottabb

1
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
2
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
3
Baleset történt a Vasmű úton!
4
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
5
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
Teszt
Melyik mustárt válasszuk a boltban?
Bűnért büntetést, szeretetért jóságot / 5 perce
A bűnözés hátterében járva – Beszélgetés Kovács Péterrel
A híres olasz pedagógus, Maria Montessori szerint az emberek többsége akkor is becsületesen él, ha nem gondol a törvényekben fenyegető büntetésekre.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
sporttöri / 1 órája
Kész csoda, hogy kilenc aranyat szereztünk az 1956-os olimpián
buzgó józsef rovata / 1 órája
Szurka-piszka fővadász módra
Kutyások, figyelem! / 2 órája
Készen áll egy életre szóló sarkköri kalandra?
könnyű és finom / 3 órája
Készítsen kímélő ebédet!
Tanítványaimnak ajánlom / 3 órája
Történelmet írt Magyarország! Hogy legyen miért büszkének lennünk
Tóth Judit
sokan várták / 3 órája
Keddtől ingyenes lesz a mobilok hálózatfüggetlenítése