Röplabda

2016.04.17. 12:50

Előnyben a Dunaferr

Budapest - A férfi röplabda NB I 5-6. helyéért folytatott páros csata szombati első mérkőzésén a Dunaferr Sportegyesület gárdája idegenben nyert a MAFC-BME együttese ellen.

Gróf András

MAFC-BME - Dunaferr SE 0:3 (-18, -16, -19)

BME Sportközpont, 100 néző. Vezette: Mezőffy Zsolt, Horváth Mihály.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Kun, Stefanovics, Kiss M., Gebhardt N., Kholmann, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kalmár, Csizmadia. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A Pénzügyőr SE elleni kiegyenlített párharcot követően hasonló küzdelemre számítottak az újvárosiak a MAFC-BME otthonában. Szerencsére ezúttal nem kellett különösebben izgulni, hiszen kitűnő játékkal, magabiztos győzelmet arattak a piros-fehérek. Végi a kezükbe tartották az irányítást, és meggyőző teljesítménnyel szereztek előnyt az egyik fél két győzelméig tartó párharcban.

Tomanóczy Tibor: - Amit elterveztünk a mérkőzés előtt, az maximálisan bejött. Nagy odafigyeléssel, remekül kezdtük az első játékot, melyet végig irányítani tudtunk. Az is igaz, hogy ekkor a vendéglátók igen sokat hibáztak. A második játszmában is jól kezdtünk, fokozatosan növeltük az előnyünket, és biztosan nyertünk is. A harmadik szett a hazaiak számára kezdődött jobban. Szerencsére azonban ekkor is a helyén volt a szívünk, szépen visszajöttünk, és fordítottunk. Örülünk az előnynek, de a párharc természetesen még nem dőlt el. A jövő hét szombati második összecsapás a mainál sokkal, de sokkal nehezebb lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!