Suli kupán játszottak a röplabdások

2018.03.01. 20:58

Ifjú tehetségek bizonyítottak a baracsi hálónál – utánpótlás rangadók sora

A Magyar Röplabda Szövetség szervezésében február 25-én, vasárnap a Faluház nagytermében második alkalommal találkoztak a röplabda utánpótláscsapatok.

Horváth László

Több csoportban és korosztályban közel nyolcvan gyerek állt hálóhoz a vasárnapi baracsi versenyen Fotó: A szerző

A DSE Röplabda Akadémia, a Dunaferr SE és a Baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola U10, U11, U13 korosztályú csapatai rendkívül jó hangulatú és sportszerű mérkőzéseken próbálták ki, milyen is, amikor versenykörülmények között kell az eddig megszerzett tudásról számot adni.

Több csoportban és korosztályban közel nyolcvan gyerek állt hálóhoz
a vasárnapi baracsi versenyen Fotó: A szerző

Ahogy a szervezők képviselője Kelemen István utánpótlásedző ottjártunkkor elmondta, nem elsősorban az eredményeken van a hangsúly, hanem a játékon, a gyakorláson, a versenyhangulat megtapasztalásán.

Ezért is döntöttek úgy a tervezésnél, hogy a végén minden csapat kapjon valamilyen emléket, ajándékot, hiszen a legfontosabb cél ezúttal is a röplabda megszerettetése, propagálása. A baracsi versenyen közel nyolcvan gyerek lépett pályára, egészen a késő délutáni zárásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!