11°
15°
10°

Röplabda

11 hónapja
Dunaújváros - A Dunaferr SE csapata egy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett a röplabda gyermek bajnokság első fordulójában.
1 éve
Dunaújváros - A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a 2016/2017. évi férfi felnőtt röplabda bajnokság alapszakaszának a sorsolását.
1 éve
Dunaújváros - A férfi röplabda NB I rájátszásában egy lépésre van az ötödik helytől a Dunaferr Sportegyesület csapata. Az újvárosiaknak ehhez ma 16 órakor hazai pályán le kell győzni a MAFC-BME együttesét.
1 éve
Budapest - A férfi röplabda NB I 5-6. helyéért folytatott páros csata szombati első mérkőzésén a Dunaferr Sportegyesület gárdája idegenben nyert a MAFC-BME együttese ellen.
1 éve
Dunaújváros - A 2015/2016. évi NB I-es férfi röplabda-bajnokság a hajrájához érkezett. A Dunaferr Sportegyesület csapata csütörtökön 17.30 órakor a Pénzügyőr SE gárdáját fogadja.
1 éve
A Dunaferr Sportegyesület NB I-es férfi röplabdázói a bajnokság legjobb négy csapata közé jutásért vívott páros csata második összecsapásán a VRC Kazincbarcika együttesét fogadták csütörtök este a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Legolvasottabb

1
Holttestet találtak a dunaújvárosi Kikötő-öbölben
2
A dunaújvárosi uszodában forgatott az Oscar-díjas Jennifer Lawrence
3
Feltörtek egy dunaújvárosi lángosost
4
Kikötő épül a Szalki-szigeten! A vidámpark területén kalandpark és teniszpályák lesznek!
5
Több helyen áramszünet lesz pénteken Dunaújvárosban!
Fűtési szezon
Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Előzzük meg a kéménytüzeket!
száguldó eladások / 13 perce
Jól fut a Jeep
A cég idén dupla annyi autót adott el, mint tavaly, és az új modellhez is nagy reményeket fűznek.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *id. TAMANKÓ FERENC* 86 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, pénteken 11 órakor lesz a daruszentmiklósi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *PRIBÉK LÁSZLÓNÉ* életének 64. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 25-én 13 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VUKOV IRÉN* 88 éves korában megtért őseihez. Temetése 2017. szeptember 22-én 10 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
bundesliga / 35 perce
A veretlen a nyeretlent látja vendégül
Szerintetek? / 50 perce
Így parkoltok Ti, dunaújvárosiak!
Olvasó
régi idők sütije / 2 órája
Így csinálhat ellenállhatatlanul finom házi mignont
Rablódarázs / 2 órája
Darázstámadás az óvoda ellen
Pekarek János
közösségi élményt ad / 2 órája
Népmese-konferenciát rendeznek Pécsett és Eszéken
La liga / 2 órája
Zidane mindenkit nyugalomra int