Rendőrségi

2009.02.23. 08:48

Vigyázz: ha nincs cigid, pofont kaphatsz!

<strong>Ercsi</strong> - Tegnap fényes nappal raboltak ki egy férfit Ercsiben, négy ismeretlen (közülük kettő nő!) leteperte a földre és elvették minden értékét. A szerencsétlenül járt férfi bűne az volt, hogy amikor leszólították, azt felelte: "Nincs cigim..."

Dunaújvárosi Hírlap

Vasárnap délelőtt, 11.30 perckor kifosztásról érkezett bejelentés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. A sértett elmondta, hogy Ercsi Nyárfa utca és a vasútállomás között, a vasúti sínek melletti erdős területen haladt vele egy irányban két férfi és két nő, amikor az egyik leszólította, hogy adjon neki cigarettát. A „Nincs cigim” választ követően előbb az egyik, majd a másik férfi pofon vágta a sértettet. A férfi a földre esett, mire hozzászaladt a két nő és zsebeit átkutatva elvették a telefonját, pénzét, iratait, bankkártyáját. A rendelkezésre álló személyleírás alapján a rendőrség keresi az ismeretlen támadókat - tájékoztatta honlapunkat a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!