Rendőrségi

2010.09.29. 01:35

Vádemelési javaslat a késelő tanárnő ügyében

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslatott nyújtott be a július végén késelő tanárnő ellen.

Dunaújvárosi Hírlap

A jelentés szerint a 16 éves lány az éjszaka folyamán felkereste a Szórád Márton út egyik földszinti lakásában lakó hölgyismerősét, és ablakán dörömbölt, mert be akart jutni hozzá. A tanárnő azonban nem akarta beengedni, és többször távozásra szólította fel. Mivel a lány nem távozott, a nő a rendőröket hívta. Mire a járőrök kiértek, a lány - aki hallotta a segélyhívást - elment a ház elől. A rendőrök távozása után rövid idővel azonban visszatért.

Amikor a nő ismételten megkérte, távozzon, mert nem akar vele beszélni, a lány már a konyhaablak rácsára is felkapaszkodott. Ezt követően a gyanúsított már nem szólt a rendőröknek, hanem felvett egy konyhakést, amivel többször kiszúrt az ablakon keresztül. Az egyik szúrás eltalálta a lány mellkasát, aki életveszélyesen megsérült. A 34 éves dunaújvárosi nőt a nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsították meg. Az elkövető elismerte, hogy megszúrta a lányt, de elmondása szerint nem akarta megsebesíteni, csak el akarta ijeszteni. A tanárnő jelenleg is szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!