Rendőrségi

2011.02.06. 17:41

Tragikus baleset a 62-esen: Palkovics Jenő az áldozat (frissítve)

Seregélyes - Pénteken este egy halottszállító autó és egy személygépkocsi ütközött össze a 62-es főúton. Előbbi vezetője a helyszínen életét vesztette, mint kiderült, Palkovics Jenő volt az.

Gallai Péter

 

Dunaújváros felé tartott a halottaskocsi az esti órákban, amikor eddig ismeretlen okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy Opellel. A furgon vezetője, az ismert helyi vállalkozó, Palkovics Jenő a balesetben elhunyt.

A mellette ülő utast a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba. Csakúgy, mint az Opelben ülő három személyt; a sofőr mellett két kisgyerek is utazott, egy hat- és egy két és fél éves. A sérülteket a tűzoltók segítségével tudták csak kiszabadítani a roncsokból.

A Seregélyes belterületén történt baleset okainak tisztázására, és a felelősség megállapítása érdekében szakértők bevonásával indított vizsgálatot a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Palkovics Jenő ismert közéleti szereplő volt, 1990-ben egyéni képviselőként a közgyűlésnek is tagja. Részese volt a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) megalakításának. Dunaújvárosban pedig az iparkamara elnökségében tevékenykedett, valamint a LÉSZ és a DJE elnökségében is szerepet vállalt. Legutóbb a Civil Választási Szövetségben dolgozott. Ez a szervezet 2008-ban alakult meg, elnökségi tagja volt.

Még több kép a Lánglovagok honlapján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!