Rendőrségi

2014.05.22. 14:28

Telefon helyett nagyító volt a csomagban

Pápa - Okos telefont kínált eladásra az interneten az a 25 éves dunaújvárosi nő, aki ellen a csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya - mondta a Veszprém megyei rendőrség.

Kovács Erika

2013 szeptemberében egy nő az egyik internetes hirdetési oldalon értékes mobiltelefont kínált eladásra. Az ország különböző pontjain három vásárló, több tízezer forintot utalt át az általa megadott bankszámlaszámra a telefonért, ami nem érkezett meg, ezért feljelentést tettek. Egyikük elmondta, a csomagban telefon helyett nagyítót talált. Meghallgatása során a gyanúsított nő elismerte a bűncselekményt. Elmondta, hogy az eladásra kínált telefon soha nem volt nála. Tettét nehéz anyagi helyzetével indokolta. A hatóság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az iratokat  megküldte  vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!