Rendőrségi

2017.01.09. 20:34

Sok dolguk volt a rendőröknek

A Fejér megyei rendőrök az elmúlt hét vége folyamán több esetben is intézkedtek annak érdekében, hogy senki ne eshessen a hideg idő áldozatául.

DH-információ

A járőrök január 8-án Enyingen, valamint Bicskén három magatehetetlen állapotban, földön fekvő személynek nyújtottak segítséget, megmentve ezzel őket a kihűléstől.Gárdonyban egy 94 éves nőt, Velencén pedig egy 72 éves férfit ellenőriztek a rendőrök szintén január 8-án.

Az igazoltatáskor az egyik időskorú zavartan viselkedett, ezért az egyruhások biztonsági intézkedés keretében gondoskodtak kórházba szállításáról, a másikukat pedig a szolgálati gépjárművel hazavitték. Ugyanezen a napon Abán egy bajba jutott autós és Polgárdin egy idős férfi számíthatott a fagyos időben a rendőrökre.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosságot is kéri, hogy figyeljenek a rászorulókra! Nem csak az utcán, a lakókörnyezetükben is élhetnek olyanok, akik azért kerülnek veszélybe, mert valamilyen okból nem tudnak fűteni.

Ha a szabadban magatehetetlennek tűnő embert látnak, azonnal hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!