Rendőrségi

2013.05.16. 12:17

Prostituáltakkal tartatta el magát az enyingi férfi

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kitartottság bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Andor 33 éves enyingi lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy üzletszerű kéjelgéssel foglalkozó nőkkel tartatta ki magát.

feol.hu

A nyomozás eddigi adatai alapján R. Andor olyan hölgyekkel állt kapcsolatban, akik részére a Németországban szerzett prostitúcióból származó jövedelmüket folyamatosan hazaküldték.

A fejér megyei nyomozók a férfi házában házkutatást tartottak, melynek során a bűncselekménnyel kapcsolatos több releváns iratot lefoglaltak.

A gyanúsítottat május 10-én fogták el a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetnél, akkor amikor R. Andor előző börtönbüntetését letöltötte. Sokáig nem élvezhette a szabadságot, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a börtönből való kilépésekor elfogták, és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

R. Andort, előállítását követően a nyomozók kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványára ezt azóta a Székesfehérvári Járásbíróság el is rendelte. A gyanú szerint a férfi nem először foglalkozott ilyen tevékenységgel, hiszen ellene korábban ugyanilyen bűncselekmény elkövetése miatt emelt vádat a Székesfehérvári Városi Ügyészség, azonban abban az ügyben még nem született ítélet - közölte a rendőrség csütörtök délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!