Rendőrségi

2010.01.19. 14:59

Potencianövelő szereket loptak

DH - A rendőrség ismeretlen tetteseket keres, akik még novemberben loptak potencianövelő tablettákat egy móri üzletből - pechjükre a bűncselekményről a bolt biztonsági kamerája felvételt is készített...

Dunaújvárosi Hírlap

 

A Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen tettesek ellen, akik 2009. november 26-án 10 óra 30 perc és 11 óra közötti időpontban Móron, a Dózsa György utcában található Herba tár nevezetű üzletből - az alkalmazott figyelmét elterelve - különböző potencianövelő szereket tulajdonítottak el. A kár mintegy 77 ezer forint.

Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette a bűncselekmény, így a rendőrség a felvételek alapján keresi a tetteseket. Kérik, hogy aki a felvételeken lévő személyeket felismeri, róluk, vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a móri nyomozókat a 06-22/407-063-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén - közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!