Rendőrségi

2009.05.11. 10:51

Nem szolgálta ki, ezért megfenyegette

Pusztaszabolcs - Tegnap este 8 órakor egy helyi itallerakatnál történt incidens a tulaj és egy baráti társaság között, nem éppen barátságos hangulatban. A tulajdonos nem szolgálta ki záróra után az egyik vendéget, aki ezután - meg nem erősített információk szerint - fegyvert ragadott...

Dunaújvárosi Hírlap

Vasárnap este 21.05 perckor egy pusztaszabolcsi férfivel szemben intézkedtek a dunaújvárosi zsaruk, mivel a férfi egy helybéli itallerakatban 20.00 körül szeszesitalt akart vásárolni, de a tulajdonos nem szolgálta ki, közölte vele, hogy záróra van. A "sértett" ezt követően a tulajdonos teraszánál összegyűlt baráti társasággal szóváltásba keveredett és fenyegetőzni kezdett. A férfi kezében volt valamit, amit a társaság tagjai fegyvernek véltek. A férfit lakásáról  előállították, majd zaklatás miatt indult eljárás indult ellene. A házkutatás során fegyvert nem találtak a rendőrök - árulta el a részleteket R.Szabó Ágnes, a megyei kapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!