Rendőrségi

2009.01.27. 08:04

Nagyban utazott a nikotinvadász

<strong>Előszállás</strong> - Másfél millió forint értékű dohányárút lopott el egy előszállási ABC-ből ismeretlen tettes a hajnali órákban.

duol.hu

Lebuktak a fatolvajok

A rendőrségi összefoglalóban szerepel még nagyértékű falopás is, miszerint az Adonyt Perkátával összekötő út mellett magántulajdonban lévő erdőrészből 200.000,-Ft-ot meghaladó értékben fát tulajdonítottak el ismeretlen tettesek.

A helyszín közelében az adonyi rendőrök igazoltatás alá vontak egy Multica típusú gépjárművet, továbbá két személygépkocsit. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a helyszínről előállítottak öt férfit, köztük egy fiatalkorút., majd a négy perkátai és egy adonyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. Egyikőjüket, egy 48 éves perkátai lakost, aki a gyanú szerint a bűncselekmény végrehajtásához szükséges eszközöket biztosította, őrizetbe vették. Az eltulajdonított fát a gyanúsítottaktól lefoglalta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!