Rendőrségi

2009.01.13. 13:35

Még áll a kétmillió, ám használható információ egyelőre nem érkezett

<strong>Dunaújváros</strong> - Hiába a korábban példátlan, kétmilliós nyomravezetői díj, egyelőre nincs használható nyom a szilveszter éjjeli lakásbetörési ügyben.

Szigeti Sándor



Ebbe a családi házba törtek be szilveszter éjjelén. A tulajdonos  komoly összeget ajánlott fel annak, aki tud az elkövetőkről
Fotó: Kis Péter 



Amint azt lapunk elsőként hírül adta,  egy városszerte ismert üzletember kétmillió forintot ajánlott fel annak, aki segít a házába betörő ismeretlen tettesek kézrekerítésében. A bűncselekmény még szilveszter éjjelén történt, amikor a család elfelejtette bekapcsolni a ház riasztóját. A  pékségeket működtető Széchenyi István szórólapokat nyomtatott, és kétmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A nem mindennapi nyomravezetői díj országos visszhangot keltett, többek között a Kossuth Rádió is beszámolt róla.


Egyelőre nincs fejlemény, állunk és várunk. Jöttek ugyan információk, de ezekről kiderült,  hogy nem volt alapjuk - mondta el lapunknak a károsult.

A betörési kár a család becslése szerint eléri az egymillió forintot. Ennek az összegnek azonban a dupláját ajánlották fel:

Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor betörnek a privátszférájába, és feldúlva találja az otthonát. Nekem minden pénzt megérne, ha sikerülne kideríteni, hogy kik is voltak az elkövetők, ebben az ügyben nem a pénz a lényeg - fogalmazott Széchenyi úr, aki bízik benne, hogy még befut használható információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!