Rendőrségi

2009.12.01. 08:17

Lebukott a csaló

Dunaújváros - Elfogták a rendőrök azt a gyöngyösi férfit, aki hétfő este több Weiner körúti lakásba is bekopogott pénzt kérve lerobbant autója elszállításához. A lakók többsége elzavarta, ám egy férfi bedőlt a trükknek...

Dunaújvárosi Hírlap

A lakók többsége megtagadta a pénz átadását, viszont egy férfi elismervény ellenében átadott  a 38 éves gyöngyösi csalónak 40.000 forintot. Később kiderült, a csaló hamis adatokkal töltötte ki az iratot, és írta alá. Az egyik sértett a közelben intézkedő közlekedési rendőröktől kért felvilágosítást, mi ilyen esetben a teendő, amikor meglátta az utcán az elkövetőt.

A járőrök elfogták a tettest, akinél a ruházatátvizsgálás során egy „POLICE” feliratú fémjelvénnyel ellátott tok is előkerült, ami alkalmas az állampolgárok megtévesztésére. A dunaújvárosi rendőrök a férfit csalással gyanúsítják, és vizsgálják, hogy kapcsolatban hozható-e a városban korábban történt hasonló bűncselekményekkel.    

(A cikkhez használt képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!