Rendőrségi

2009.10.09. 08:54

Kriminális csütörtök: Késelés, lopás, betörés

Dunaújváros - A rendőrségtől kapott bűnügyi összefoglaló szerint a csütörtöki nap különösen borús volt: késes támadás Perkátán, betörés Dunaújvárosban az Öreghegy utcában és hatszáz liter gázolaj tűnt el egy daruszentmiklósi telepről.

Dunaújvárosi Hírlap

600 liter gázolajat vitt el ismeretlen tettes a kerítést megbontva egy daruszentmiklósi udvaron álló gépekből. A tettes a garázsba is behatolt, és onnan kézi szerszámgépeket vitt el. A lopási kár  200.000 forint.

Egymillió forint értékben vitt el ismeretlen tettes arany ékszereket egy dunaújvárosi, Öreghegy utcai családi házból. Az elkövető az ablakon keresztül hatolt be a házba, a rongálással további 100.000 forintos kárt okozott a tulajnak.

Egy 43 éves férfi, valamint édesanyja 67 éves élettársa között alakult ki szóváltás Perkátán, majd az idősebb férfi a fiatalabbikat egy alumínium nyelű késsel megvágta. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!