Rendőrségi

2012.10.21. 07:42

Kórházba kerültek az ittas emberek

Fejér megye - Igencsak forgalmas lehetett az elmúlt napon a pszichiátriai osztály Dunaújvárosban, hiszen több ittas, magatehetetlen embert is oda szállítottak be a rendőri intézkedés után.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap arról számolt be: a dunaújvárosi járőrök október 20-án kora délután egy 56 éves férfivel és egy 32 éves nővel szemben intézkedtek Dunaújvárosban, a Hunyadi utcában. Mindkét személy erősen ittas állapotban volt, a földről sem felállni nem tudtak, sem kommunikálni. A helyszínre kért mentő beszállította őket a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára.   

Ugyanígy a délután folyamán az ercsi rendőrök is egy ittas nővel szemben intézkedtek. A 38 éves helybéli asszonyt Ercsiben, a Dózsa György úton igazoltatták, ahol erősen ittas, magatehetetlen állapotban a földön feküdt. Hozzá is mentőt hívtak a rendőrök, és beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára.          

Késő este szintén az ercsi járőrök igazoltattak Ercsiben, az Egressy utcában egy férfit, aki ittas, agresszív állapotban kiabált. A rendőrök a személyhez mentőt kértek, akik beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára. 

Éjfél előtt fél órával egy 46 éves perkátai férfit igazoltattak a járőrök Perkátán, a Dózsa György utcában, ahol a kerékpárját kísérelte meg tolni, de ittasságából kifolyólag elesett. Megállapítást nyert, hogy térben és időben dezorientált. Hozzá is mentőt kértek, és beszállíttatták a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára.  

Nem sokkal később egy 54 éves nővel szemben került sor intézkedésre Perkátán, a Fürst Sándor utcában. Ott ugyanis a nő ittas, magatehetetlen állapotban a földön feküdt a saját vizeletével és bélsárral szennyezett ruhájában. A helyszínre kért mentő őt is beszállította a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára.    

Éjfél után tíz perccel Fehérvárcsurgón, a Dózsa György út - Kossuth Lajos utca kereszteződésében intézkedtek a rendőrök. Egy kincsesbányai férfi feküdt az úttesten láthatóan ittas állapotban. A helyszínre érkező KMB-s mentőt kért hozzá, akik a férfit Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították további ellátása céljából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!