Rendőrségi

2010.07.19. 09:33

Kocsmai verekedés, ittas audis, öngyilkossági kísérlet

Dunaújváros - Három esetben is intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök vasárnap: a Majakovszkij úton egy sörözőben kitört verekedés miatt, a Dózsa György úton egy ittas sofőr okozott gondot, a kórházból pedig megszökött egy beteg.

Dunaújvárosi Hírlap

Verekedés a kocsma előtt

Garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást a dunaújvárosi nyomozók egy 27 éves helybéli férfi ellen, aki vasárnap kora reggel a dunaújvárosi Majakovszkij úton lévő sörözőben szóváltást követően tettleg bántalmazott egy férfit, aki ennek során könnyen sérült. Az elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.


Xanax + alkohol= gyomormosás

A dunaújvárosi kórház Sürgősségi Osztályáról telefonált be egy orvos a rendőrségre vasárnap délután, hogy egy férfi – akit öngyilkossági kísérlet miatt szállítottak be a kórházba, mert Xanax nevű gyógyszerre alkoholt ivott – gyomormosást követően a további orvosi ellátás előtt, önkényesen távozott a kórházból. A járőröknek rövid időn belül sikerült megtalálniuk a férfit, akit a kórházba visszaszállítottak.


Ittas volt az Audi sofőrje - a műszaki sem volt érvényes

Ittas vezetővel szemben intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök a Dózsa György úton. A férfivel szemben szabálysértési eljárás indult. A rendőrök elvették vezetői engedélyét, illetve az általa használt Audi forgalmi engedélyét is, mert kiderült, hogy annak lejárt a műszaki érvényessége.        

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!