Rendőrségi

2017.07.12. 11:10

Kerékpárt, fényképezőgépet és élelmiszereket lopott Dunaújvárosban

Dunaújváros – Még június elején lopott kerékpárt, fényképezőgépet és élelmiszereket egy 29 éves férfi Dunaújvárosban. A jogerős ítélet július elején született meg.

Szanyi-Nagy Judit

Egy dunaújvárosi lakásból lopott kerékpárt, fényképezőgépet és többféle élelmiszert – 220 ezer forint értékben – egy 29 éves férfi, még június elején, éjszaka.

A férfit másnap már őrizetbe vette a rendőrség, majd ezen a napon 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. Kisebb értékben elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárás keretében tárgyalták az ügyét. A Dunaújvárosi Járásbíróság az ügyészi indítvány szerint 1 év 2 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a – cselekményét különös visszaesőként elkövető – férfit. Mivel az ítélet ellen sem az ügyész, sem a vádlott és annak védője nem fellebbezett, az jogerős – tudtuk meg Palkovitsné Kész Anikó helyettes sajtószóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!