Rendőrségi

2015.01.22. 14:50

Karácsonyi besurranó

Az Enyingi Rendőrőrs nyomozói elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint a településen több bűncselekményben érintett lehet.

A nyomozók büntetőeljárást folytatnak S. Balázs 29 éves enyingi lakos ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. december 22-én megkísérelt egy családi házba betörni, azonban cselekménye közben megzavarták és a helyszínről elmenekült. A férfit azzal is gyanúsítják a rendőrök, hogy karácsonykor szintén Enyingen, a Munkácsy utcában egy családi házba bement és onnan készpénzt és nagyobb mennyiségű étkezési utalványt tulajdonított el.

A gyanúsítottat a nyomozók –beazonosítását követően- 2015. január 21-én elfogták, az Enyingi Rendőrőrsre előállították, ahol lopás vétség és lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását és vizsgálják, hogy más vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével összeköthető-e a gyanúsított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!