Rendőrségi

2012.09.29. 07:05

Ittasan őrjöngött egy férfi egy sörözőben

Fejér megye - Zavart és ittas emberek miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

duol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi esetekről számolt be szombaton: Székesfehérváron, a Kassai útról egy idős asszony azért kért segítséget reggel, mert lakásában hangokat hallott. Lába begörcsölt, fájdította. A helyszínre küldött járőrök a lakásban nem találtak idegent, az idős asszonyhoz viszont mentőt kértek, akik kórházba szállítását látták indokoltnak.

Késő délután a Seregélyesi úton a kórháznál vontak intézkedés alá a rendőrök egy 38 éves gánti férfit, aki láthatóan zavartan viselkedett és öngyilkossággal fenyegetőzött. Az intézkedés során megállapították, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság körözését rendelte el eltűnés miatt, mivel a férfit engedély nélkül távozott a Gánti Szociális otthonból. Biztonsága és további ellátása érdekében a segítségre szoruló férfit a kórház pszichiátriáján helyezték el.

Dégen, a Bajcsy- Zsilinszky utcában egy zavartan viselkedő idős férfire figyeltek fel a járőrök. A 71 éves sárosdi úr nem tudta hol van, beszéde zavart volt. A férfit lakására vitték a járőrök, és épségben átadták a feleségének.

Bicskén, a Kossuth utcában lévő sörözőben egy, már ittasan érkező vendég kezdett őrjöngeni, mivel nem akarták kiszolgálni. A férfi megütött egy vendéget, majd távozóban kirúgta az ajtó dupla lamellás alsó üvegét. A kiérkező járőrök elfogták az erősen ittas elkövetőt. Ittassága miatt mintavételre vitték, de mivel továbbra sem lehetett vele kommunikálni erős ittassága miatt, gyanúsítotti kihallgatását el kellett halasztaniuk a rendőröknek. A 28 éves bicskei lakos férfit biztonsági intézkedésként Tatabányára, a Szent Borbála kórházba szállították ellátásra a mentők munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!