Rendőrségi

2012.10.01. 08:17

Ittasan, begyógyszerezve próbálták visszaszerezni gyermeküket

Fejér megye - Az alkohol és gyógyszer hatására viselkedtek zavartan vagy agresszíven azok az emberek, akiket biztonságba kellett helyezni.

duol.hu

A vasárnap délután folyamán Iváncsán, a Szövetkezet utcából arról érkezett bejelentés, hogy egy erősen ittas, magatehetetlen állapotban lévő férfi fekszik a földön. A rendőrök a 48 éves besnyői lakoshoz mentőt kértek, akik beszállították a Dunaújvárosi Kórház Pszichiátriai Osztályára.  

Nem sokkal később Ercsiből kapott hasonló bejelentést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. Mint a bejelentő elmondta, egy asszony erősen ittas állapotban, agresszíven és zavartan viselkedik az utcán. A járőrök az 50 éves asszonyhoz mentőt hívtak, akik őt is a kórház pszichiátriájára szállították.

Este negyed nyolckor újabb bejelentés érkezett ittas, agresszíven viselkedő személyről. A helyszín ezúttal Adony, Duna sor volt. A rendőrök az 56 éves helybéli férfihez is mentőt kértek. Őt is a dunaújvárosi kórházba szállították.

A következő biztonsági intézkedésre este nyolc órakor került sor. Itt is a dunaújvárosi rendőrök intézkedtek. Egy 38 éves sárszentmihályi nő, akit korábban pszichiátrián kezeltek, begyógyszerezte magát, majd Besnyő egyik lakásában a gyermekét el akarta venni a nagyszülőktől. Miután a gyermeket nem adták át neki, gyalog elindult Sárszentmihályra. A nőt a bejelentést követően a rendőrök még Besnyőn igazoltatták, majd hozzá is mentőt hívtak, a zavartan viselkedő nőt a dunaújvárosi kórház Pszichiátriai Osztályára szállították.        

Hasonló esetnél intézkedtek éjszaka fél tizenegykor is a dunaújvárosi rendőrök. Arról érkezett ugyanis jelzés, hogy egy 50 éves dunaújvárosi férfi ittas, agresszív állapotban kívánta a volt feleségétől elvinni a közös gyermeküket. Amikor a rendőrök a férfit igazoltatás alá vonták a közelben, az utcán, mentőt kértek hozzá. Őt is kórházba szállították.                                                  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!