Rendőrségi

2010.03.14. 05:32

Hűtőgép miatt kiégett egy élelmiszerbolt

Budapest - Tűz ütött ki egy élelmiszerboltban Budapest VII. kerületében, a Király utcában vasárnap reggel, de senki sem sérült meg - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-vel.

MTI

A tűz egy háromemeletes ház földszintjén lévő üzletben keletkezett, a tűzoltók erőszakkal behatoltak és eloltották a lángokat - mondta Paul Tamás. A reggeli órákban a helyiségek átszellőztetése és átvizsgálása még tartott, a Király utcát ezen a szakaszon - a Vörösmarty és az Izabella utca között - mindkét irányban lezárták.

A tűz okát jelenleg is vizsgálják a tűzoltók. Az épület egyik lakójának tájékoztatása szerint az élelmiszerüzletben előző nap kisebb átalakítási-felújítási munkákat végezhettek.

Paul Tamás közlése szerint a tűz okait vizsgáló szakértő kizárja a szándékosságot, s azt is, hogy az átalakítási munkáknak köze lenne a tűzesethez: a lángok egy meghibásodott hűtőgép miatt csaptak fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!