Rendőrségi

2012.07.17. 07:44

Háromszor is megszökött egy testvérpár

Fejér megye - Több körözött embert fogtak el a Fejér megyei rendőrök az elmúlt napon, egy gyermekkorú testvérpárt pedig háromszor is keresni kellett, mert eltűntek a nevelőktől.

duol.hu

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság értesítése alapján a bicskei rendőrök még vasárnap éjjel elfogtak egy körözött testvérpárt, akik engedély nélkül távoztak el a sárbogárdi Gagarin úti lakásotthonból. Előállították őket a Bicskei Rendőrkapitányságra, majd meghallgatásuk után a Bicskei Gyermekotthonban helyezték el a fiatalokat. Innét hajnalba ismét engedély nélkül távoztak. Reggel a felmerült információk alapján a járőrök Felcsúton megtalálták a 13 éves fiút és a 14 éves lányt, és a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő őket. Meghallgatásuk után nevelőjükhöz kerültek, ám átadásukat követően a nevelőktől ismét elszöktek. Este a gyermekek Tabajdon élő édesanyja telefonon tett bejelentést, miszerint a két gyermek nála tartózkodik. Végül a legközelebbi gyermekotthonban a gondozók részére sérülés- és panaszmentesen a járőrök átadták őket – tájékoztatott kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A bicskei járőrök tegnap reggel igazoltatottak egy 22 éves bajóti lakosú román állampolgárt. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene bírósági európai elfogató parancs van érvényben. Az illetőt a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették, és az FMRFK fogdájába szállították.

Tíz óra körül a rendőrök Sárkeresztesen igazoltattak egy magyaralmási lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene a Székesfehérvári Városi Bíróság elfogást rendelt el. A Móri rendőrkapitányságra állították elő a férfit, majd beszállították a Székesfehérvári Városi Bíróságra.

Hétfőn kora délután a móri rendőröket értesítették a Bicskei Rendőrkapitányságról, hogy Gánt Bányatelepi Szociális otthonból engedély nélkül távozott egy nő, aki vélhetően Csákberényben tartózkodik, és kérték a vélhető tartózkodási hely ellenőrzését. A személyt csákberényi testvérénél megtalálták, és a Szent György kórház pszichiátriájára szállították.

Délután a székesfehérvári járőrök a Jancsár utcában igazoltattak egy 29 éves székesfehérvári férfit, akiről kiderült, hogy ellene a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitánysága körözést adott ki. Az illetőt a helyszínen elfogták, és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A szükséges intézkedések megtétele után a forrónyom szabadon bocsátotta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!