Rendőrségi

2011.04.22. 08:23

Hamis márkajelzésű ruhákat foglaltak le Kelet-Magyarországon

Több ezer hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le az elmúlt napokban Debrecenben és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, összesen 36 millió forint értékben - közölte a hivatal vám- és jövedéki szóvivője pénteken az MTI-vel.

MTI

Suller György Attila tájékoztatása szerint Debrecenben egy országos hálózatot működtető áruházlánc üzletében tartott ellenőrzéskor került elő több mint 1500 darab, hamis márkajelzéssel ellátott póló, sapka, pulóver és nadrág.
    
Tuzséron a NAV munkatársai egy átmeneti megőrzési raktárban egy Törökországból érkezett és Ukrajnába tartó szállítmányt vizsgáltak meg. A ruházati termékeket tartalmazó szállítmányban a legális áruk között több mint 5 ezer hamis márkajelzésű pólót és inget találtak a pénzügyőrök.
    
A nagy mennyiségű hamisított ruházati terméket mindkét helyszínen lefoglalták, a nyomozók áru hamis megjelölése miatt vizsgálódnak - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!