Rendőrségi

2012.07.28. 08:22

Gyilkosság áldozata lett a tűzoltás közben holtan talált férfit Gyöngyösön

Gyilkosság áldozata lett az idős férfi, akit holtan találtak lakástűz oltása közben a tűzoltók pénteken Gyöngyösön; az ügyben három embert őrizetbe vettek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Soltész Bálint elmondta: a tűzesetet követő vizsgálat megállapította, hogy a házban egyedül élő 81 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai gyors nyomozati munkával a bűncselekményt követő 18. órában három helyi lakost állítottak elő.

A szóvivő tájékoztatása szerint éjszaka kihallgatták a 16 éves fiút, a 21 éves férfit és a 22 éves nőt, akik ellen - bűnügyi őrizetbe vételük mellett - emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, továbbá indítványozta az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Gyöngyösön pénteken hajnalban keletkezett tűz egy Gyöngyöspatak úti családi ház szobájában és tetőterében, az ügyben azonnal vizsgálatot indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!