Rendőrségi

2009.06.18. 13:48

Gyereksarkot alakítottak ki a rendőrségen

Dunaújváros - A kisgyermekes szülőkre gondolva gyermeksarkot alakítottak ki a rendőrkapitányságon. Míg a szülők ügyintéznek, a srácok rajzolhatnak, festhetnek.

Szigeti Sándor

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon sok ügyfél intéz nap mint nap  igazgatásrendészeti-,  és egyéb  ügyeket. A kapitányságot felkeresők  nem egyszer kisgyermekes szülők- és anyukák. Rájuk gondolva alakítottak ki egy játszósarkot az épület földszinti aulájában. 

A nebulókat kis asztal, polc, színes ceruzák és kifestők várják. A portán ezenkívül játékokat és a plüss állatokat is elhelyeztek, hogy gyorsabban múljon az idő várakozás közben. Mindez a kapitányság egyik hölgy munkatársának ötlete volt, amely kedvező fogadtatásra talált, és máris népszerű. 


A dunaújvárosi rendőrségen a legkisebbekre is gondoltak: a gyermeksarkon kívül  egy pelenkázót is kialakítottak a váróban   tájékoztatta lapunkat a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!