Rendőrségi

2012.10.02. 07:57

Félmeztelenül, ittasan kiabált egy férfi élettársával

Fejér megye - A rendőrök ittasság, agresszív viselkedés miatt intézkedtek több emberrel szemben hétfőn, s egyéb esetek is történtek.

duol.hu

Az iszkaszentgyörgyi körzeti megbízott október 1-jén délelőtt lakcíméről vezetett elő egy 36 éves férfit a Székesfehérvári Törvényszék BV Csoportja által hozott határozat alapján. A férfit a rendőrök börtönbe vitték.

Szabadbattyán területén egy 16 éves fiatal nőt igazoltattak a járőrök. Az igazoltatás során derült ki, hogy a nőt eltűnés miatt keresi a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. A nyomozók, miután meghallgatták, törvényes képviselőjének adták át.

Folyamatban lévő büntetőeljárásban állítottak elő a sárbogárdi járőrök egy kálozi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Önmaga és családtagjai biztonsága érdekében mentőt kértek a körzeti megbízottak egy lepsényi asszony otthonába. A 61 éves asszony zavart, agresszív állapotban fenyegette családtagjait.
Az enyingi járőrök a város Rákóczi utcájában intézkedtek. Egy 32 éves ittas férfi inzultálta a járókelőket. A férfihoz is mentőt hívtak, kórházba vitték.
Bicskén a Bogya Károly utcában egy 33 éves férfi fenyegetőzött ittas állapotban. Élettársával szemben agresszíven lépett fel, a nő rendőri intézkedést kért. A járőrök próbálták lecsillapítani az udvaron félmeztelenül kiabáló férfit, miközben többször felszólították, hogy fejezze be a kiabálást, de ennek nem tett eleget. Testi kényszert alkalmaztak vele szemben az egyenruhások és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. Ellenszegülése miatt a térdén felületi hámsérülések keletkeztek, ezeket az ügyeletes orvos ellátta. A férfival szemben szabálysértési feljelentéssel éltek a rendőrök.

Egy 23 éves somogymeggyesi nő kért személyesen segítséget hazajutáshoz a Móri Rendőrkapitányságon október elsején hétfőn délután. Elmondta, hogy két napja szökött el otthonról. A megállapítás szerint a fiatal nő gondnokság alatt áll, családjánál lakik, de eltűnését nem jelentették be. A móri rendőrök kórházba vitték kivizsgálásra. A meghallgatása során a nő úgy nyilatkozott, hogy az otthonától távol töltött idő alatt sérelmére bűncselekményt nem követtek el és ő maga sem követett el bűncselekményt - tudtuk meg a megyei rendőrségi krónikából kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!