Rendőrségi

2015.03.05. 10:52

Évértékelő Dunaújvárosban

A dunaújvárosi rendőrkapitány az állomány munkáját értékelte.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte Nagy Zoltán rendőr ezredes, kapitányságvezető 2015. március 3-án.

Az ezredes megköszönte az állomány munkáját, akik a visszajelzések alapján az állampolgárok megelégedésére jó szakmai tevékenységet folytattak. A rendőrkapitányság vezetője szerint sikeres évet tudhatnak maguk mögött.

Nagy Zoltán ezredes részletesen beszámolt a tett intézkedésekről, eredményeikről. A vezető sikerként említette a regisztrált bűncselekmények és a közterületen elkövetett bűncselekmények számának csökkenését továbbá azt, hogy a kiemelten kezelt bűnügyek nyomozásának eredményességi mutatója javult.

Az ezredes a jövőre vonatkozóan feladatként meghatározta a közterületi jelenlét fokozását, a reagáló idő csökkentését, valamint a bűnügyi eredményesség javítását.

Az állománygyűlés elöljárója Dr. Varga Péter rendőr ezredes, Fejér megye rendőrfőkapitánya köszönetet mondott a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. évi tevékenységéért és meghatározta a kapitányság állománya részére a 2015-ös évben végrehajtandó feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!