Rendőrségi

2011.09.13. 17:46

Erőszak: fogva tartotta a kocsiban volt barátnőjét

Órákon át tartotta fogva volt barátnőjét egy budapesti férfi - közölte az RTL Klub honlapján kedden.

MTI

A honlapon olvasható információk szerint még hétfőn egy fővárosi férfi órákon át autózott volt barátnőjével, akit nem akart szabadon engedni. Közben kést szorított a torkához és többször is megütötte.
   
A férfi a XVIII. kerületben rabolta el barátnőjét, amikor az éppen a vásárlásból visszaért az autójához.
   
Mórócz József, a XVIII. kerületi bűnüldözési osztályvezető az RTL-nek elmondta, hogy a férfi "útközben kést szorított a sértett nyakához és egész végig mondogatta, hogy másé nem lesz, csak az övé, ha kell összekötözi kezét és a lábát". 
   
A nőnek végül sikerült megszöknie, amikor egy benzinkúton a férfi leállította az autó motorját. A nő elkéredzkedett a mellékhelyiségre, és a kutasok segítségét kérte. A benzinkút dolgozói bezárták az ajtót és nem engedték be a dühöngő férfit.
   
Az RTL szerint a férfit végül a rendőröknek sikerült elfogniuk, ekkor derült ki, hogy garázdaság miatt nyomozás folyik ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Volt barátnője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!