Rendőrségi

2012.06.29. 13:25

Előzetesben a több milliós csalással vádolt nő

Székesfehérvár - A rendőrség felhívása óta is sokan jelentekeztek, akiket átverhetett a csaló nő. Pénteken előzetesbe vették.

Silye Sándor

Gyorsított eljárásban döntött ma a Fejér Megyei Bíróság annak az 50 éves  törökbálinti nőnek az előzetes letartóztatásáról, akivel kapcsolatosan erős a gyanú, hogy  több millió forintot csalt ki különböző ürügyekkel több embertől. Varga Gábor, a nő egyik ügyvédje a tárgyalás előtt még azt nyilatkozta: azt szeretnék, ha védence szabadlábon távozhatna a bíróságról, álláspontjuk szerint ugyanis nem követett el semmit. A döntés végül mégis a 30 napos előzetes letartóztatás lett, hátha fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Az ügyvéd ezután annyit tett hozzá: véleménye szerint polgári jogi jogügyletként kellene értékelni az esetet, s nem nyugszanak bele a mostani döntésbe sem. A nőt, aki számos embertől kapott milliókat lakásvásárlásra, külföldi vállalkozás beindítására,  több rendbeli csalással,  okirattal való visszaéléssel és magánlaksértéssel gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!