Rendőrségi

2009.12.17. 13:35

Drogfogás Dunaföldváron - Kommandósok csaptak le a dílerre

Dunaföldvár - Közös rendőri akció keretében fogott el egy büntetett előéletű férfit a Tolna megyei rendőrség felderítő és bevetési egysége; a kábítószer terjesztésért már elítélt férfi autójában és lakásában is találtak kábítószert.

MTI

Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztálya és a Neutron Bevetés Osztály előzetes adatok alapján közös akcióban fogta el a 32 éves bonyhádi férfit.
    
A gyanúsított gépkocsijában és a lakásán tartott kutatás során közel 130 gramm marihuánát és 50 gramm speedet foglaltak le. A férfit a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt.
    
Szakértők bevonásával vizsgálják a lefoglalt szerek hatóanyag tartalmát, illetve azt, hogy saját célra tartotta, vagy értékesíteni akarta a férfi a kábítószert - mondta el az MTI-nek Molnár Gábor.
    
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának vezetője hozzátette, hogy a férfi korábban már volt büntetve kábítószer terjesztés miatt.
    
A kábítószerrel való visszaélés büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés, tájékoztatott Farkas Kinga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!