Rendőrségi

2011.09.30. 08:35

Dégről eltűnt 17 éves fiút keresnek

DH - A Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy szeptember másodikán eltűnt fiatalkorút keres, a lakosság segítségét kérik.

Dunaújvárosi Hírlap

A Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központ IV. sz. Gyermekotthona tett bejelentést arról, hogy neveltjük, a 17 éves, Budapesten született Horváth János Attila szeptember 2-án kijelölt dégi tartózkodási helyére nem érkezett vissza engedélyezett kimenőjéről. Tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem adott magáról. 

Személyleírása: 180 cm magas, normál testalkatú, barna szemű, sötétbarna hajú. Ruházata nem ismert, különös ismertetőjele nincs.

Az eljárást folytató Székesfehérvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. Aki bármit tud a 17 éves fiú jelenlegi hollétére vonatkozóan, kérik, értesítse a kapitányságot munkaidőben a 22/541-600-as központi szám 2227-es mellékállomásán, vagy jelezzen a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!