Rendőrségi

2009.04.29. 07:21

Bűnügyi krónika: lopás lopás hátán és bónuszként balesetek

Dunaújváros - A dh történetében rég adtunk hírt ennyi lopásról, balesetről egy nap alatt: másfél milliónyi készpénzt zsákmányolt egy tolvaj, trükkös betörők, felborított kerti traktor, oszlopnak hajtó lovasfogat és a sor itt még nem ér véget...

Dunaújvárosi Hírlap

Egy Vasmű úti lakásból telefont, készpénzt és arany ékszert vitt el két ismeretlen személy. A két illető azzal az ürüggyel csengetett be, hogy üzenetet szeretne hagyni a sértett szomszédjának, aki nincs otthon és ehhez kérnek tollat, papírt. A jóhiszemű szomszéd beengedte az idegeneket, akik figyelmét elterelve meglopták.

Kedd délután, 15.10 perckor egy dunaújvárosi nagyáruház parkolójában autója hátsó ülésén hagyta táskáját egy sértett, majd amíg visszatolta a bevásárló kocsit ellopták a táskáját. A táskában közel másfél millió forint volt.

A fogathajtó ittasan az oszlopnak hajtott

Nagykarácsonyban tegnap reggel egy elektromos kerékpárral közlekedő 45 éves férfi nem adott elsőbbséget egy a Petőfi útról érkező teherautónak és kerékpárjával a jármű jobb oldalának ütközött és elesett. A kerékpárosnak eltörött a bokája.

Kedden, 17.30 perckor Sárbogárd belterületén a 63-as számú főúton vasúti átjáró előtt egy balkanyarban kisodródott egy Kawasaki típusú motor. A jármű szalagkorlátnak csapódott, a sofőr az úttest szélére esett. Súlyos sérüléssel szállították kórházba a motorost.

Traktort borított az a Peugeot sofőrje, aki a 6-os főút irányából Nagyvenyim felé vezető úton haladt, majd későn észlelte az előtte haladó kerti traktort és hogy az ütközést elkerülje balra húzta  kormányt. Ennek ellenére a traktort fellökte. A traktoros az útpadkára esett. Könnyen sérült.

Az esti órákban, Perkátán a Révai úton egy fogathajtó elveszítette uralmát a lovak felett, a fogat villanyoszlopnak ütközött és felborult. A hajtó leesett a bakról. Könnyen sérült. A kétszeres mintavétel alkalmával az orvos a klinikai tünetek alapján súlyosan ittasnak minősítette a fogathajtót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!