Rendőrségi

2012.02.01. 14:05

Bűncselekmény áldozata lett a Tabajdon eltűnt férfi

DH - Január 13-án tűnt el az a 47 éves tabajdi férfi, akit napokig nagy erőkkel keresett a rendőrség. Ma megtalálták a holttestét - bűncselekmény áldozata lett.

Dunaújvárosi Hírlap

Több mint két hete tűnt el a 47 éves férfi, aki a tabajdi pálinkafőzdében dolgozott.
Az eltűnésével kapcsolatos bejelentést követően az illetékes Bicskei Rendőrkapitányság megindította a közigazgatási-hatósági eljárást és a nyomozók kiadták a férfi országos körözését, valamint napokig kutattak a rendőrök a pálinkafőzde mintegy 20-30 kilométeres körzetében, de nem bukkantak a férfi nyomára. Ezen kívül több speciális mentőegység – köztük kutyás kereső egység is - kereste az eltűnt férfit, még helikopterrel és kisrepülőgéppel a levegőből is átnézték Tabajdot és környékét, e kutatásoknál a rendőrség szintén segítséget nyújtott, azonban a férfi nem került elő - részletezte Németh-Kész Mónika, a megyei kapitányság szóvivője.
Ma délben megtalálták a férfi holttestét. A nyomozók megállapították, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. Az ügyben emberölés miatt indult büntetőeljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, melynek során a beszerzett adatok és információk alapján ma délután el is fogtak a rendőrök egy férfit, akit a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A gyanúsítottat előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahonnan átszállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára, ahol kihallgatják. A nyomozók ezt követően intézkedni fognak a férfi bűnügyi őrizetbe vételéről.       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!