Rendőrségi

2011.10.04. 08:01

Betörés, rongálás, lopás

Dunaújváros - A hétfő bűnügyekben gazdag volt, a rendőrség közleményében szerepel garázs- és boltfeltörés, de betörtek egy pizzériába is a Váci Mihály utcában.

Dunaújvárosi Hírlap

Hétfőn reggel lopást jeleztek egy az Erdősor utcában lévő üzletből. A tettes befeszítette az épület ajtaját, majd szerszámgépeket vitt el másfélmillió forint összértékben. Nem sokkal később egy gazdasági társaság Vasmű úti irodájából jeleztek betörést a rendőrkapitányság ügyeletére. Az elkövető egy pénzeskazettát feszített fel, készpénzt vitt el belőle. A Balogh Ádám utcában szintén egy üzletbe hatolt be ismeretlen tettes. A bejárati ajtót feszítette fel, ötezer forint készpénzt vitt el. A Kokszolói úton lévő garázssoron egy gépkocsi tárolót talált feltörve a tulajdonosa. Egy moped, két kerékpár és több más használati tárgy tűnt el. Kedd hajnalban a Váci Mihály utcában lévő pizzéria ablakát törte be ismeretlen személy egy kővel, majd ezt követően az üzletből készpénzt tulajdonított el - derül ki a dh-hoz eljuttatott rendőrségi közleményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!