Rendőrségi

2011.11.17. 08:55

Baleset az M7-esen: ásványvíz fagyott az útra

Baleset történt csütörtökön hajnalban az M7-es autópálya 51-es kilométerénél. Egy ásványvizet szállító kamion rakományának egy része a pályára zuhant, a víz ráfagyott a burkolatra. Délelőtt 10 óra előtt még tartott a műszaki mentés, a forgalom a két belső sávon haladt.

MTI

Az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, az 51 kilométernél csütörtökre virradóra egy ásványvizet szállító kamion a belső szalagkorlátnak hajtott, a rajta lévő palackok egy része a pályára zuhant, a víz pedig ráfagyott a burkolatra. A műszaki mentés idejére Budapest felé mindkét belső sávot lezárták, a forgalom a külső forgalmi sávon haladt. 

Amint az R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő csütörtökön délelőtt közölte: a balesetet az okozhatta, hogy a sofőr elaludt a volánnál. A Pákozd térségében történt balesetben mintegy kétezer liter ásványvíz folyt el, de ennek csak kis része került az autópálya burkolatára. A közútkezelő az érintett útszakaszt felsózta a csúszásveszély elkerülése miatt.

A forgalom a belső sávokban haladhat - írja az fmh.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!