Rendőrségi

2012.10.14. 09:18

Autójával tóba csúszott egy horgász Pest megyében

A sofőrön kívül egy gyermek is ült abban az autóban, amely a Bugyi község melletti Bázis-tóba csúszott vasárnap reggel; a fiú kiúszott, a férfit kórházba vitték - közölte a mentők ügyeletese az MTI-vel.

MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettesének korábbi tájékoztatása szerint az autó ismeretlen körülmények között gurult a tóba. A sofőrt a dabasi tűzoltók és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárai hosszú percekig keresték, mire megtalálták, majd kivitték a partra, s átadták az időközben riasztott mentőknek. Később az autót is a partra vontatták - mondta Szabó János.
    
Valics Dezső, a mentők ügyeletese azt közölte, hogy az 50 év körüli férfin kívül egy 15 éves fiú is ült a vízbe csúszott kocsiban, de a ő ki tudott úszni. A helyszínre mentőhelikopter és mentőautó is érkezett, a személyzet a gyermeket lelki támogatásban részesítette, míg a férfit hosszas próbálkozás után sikerült újraéleszteni.
 A szerencsétlenül járt embert végül mentőautóval a dél-pesti kórházba szállították - tette hozzá Valics Dezső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!